Eco steigerhout

De voordelen van een laminaatvloer

De voordelen van een laminaatvloer

Geplaatst op

Veel starters en jonge gezinnen kiezen voor een laminaatvloer. In deze blog leggen we je uit wat de verschillende voordelen van dit type vloer zijn. Zo is het een stuk makkelijker beslissen. Doe er je voordeel mee! 

Enorme selectie van ontwerpen

Als je een extra grote keuze wilt op het gebied van design, dan is een laminaatvloer de juiste keuze. Houten vloerplanken, tegellaminaat of visgraat: er zijn geen grenzen aan de keuze. Natuurlijk kunt je ook gewoon gaan voor de grijze look. Die past overal bij.

Laminaat is bijzonder eenvoudig te leggen

Het is erg gemakkelijk om laminaat te leggen. Veel mensen kiezen voor kliklaminaat. Deze designvloeren worden geleverd in handige tegels of planken. Fijn ook dat planken kunnen worden vervangen als er iets mis mee is. 

Onderhoudsvriendelijk

Een vloer gemaakt van laminaat is gemakkelijk schoon te maken. Deze vloer is, trouwens in tegenstelling tot wat veel mensen denken, best tegen water; alleen de naden niet zo heel goed. Dus gelijk water op dweilen als je het gemorst hebt. Even stofzuigen of vegen en vervolgens afvegen met een vochtige doek. Klaar!

De prijs is gunstig

De reden dat veel jonge gezinnen en starters kiezen voor een laminaatvloer is de meer dan gunstige prijs. Doordat de aanschafprijs van deze vloer laag is, willen mensen hun woning hiermee inrichten. Daarnaast is er zoals gezegd veel keuze als het gaat om het design binnen dit segment. 

Conclusie

Veel mensen willen graag een modieus ingerichte woning die niet voor al te veel geld ingericht wordt. Dat is mogelijk wanneer je gaat voor een laminaatvloer. Erg fijn om te zien hoeveel mogelijkheden er zijn qua interieurdesign. Wil je meer inspiratie voor het uitzoeken van een laminaatvloer? Kijk dan op laminaat-plaza.nl, ze weten je alles te vertellen over dit type vloer.

Gerelateerde berichten

Vloer egaliseren? Dit zijn de zaken waar je op moet letten!

Het egaliseren van een vloer is een belangrijke stap in het proces van het leggen van nieuwe vloerbedekking. Of je nu kiest voor tegels, laminaat,...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden