Ecologische partners

Eco friendly packaging is niet meer weg te denken uit de transportwereld

Waar in elke sector grote stappen worden gemaakt op het gebied van Eco vriendelijkheid blijft de transportwereld niet achter. Met het eco friendly paperfoam worden producten nu een stuk milieuvriendelijker verpakt.

Verbeteren van het mileu

Dat doe je door al je halogeen inbouwspots te laten vervangen voor led spots van lampentoppers!

inboedelverzekeringen

keramische tegels

Volledige service bij de verkoop van uw woning

Makelaar Loosdrecht ontzorgt u van a tot z bij het verkopen van uw woning

Parket oliën

Uw houten vloer of parket oliën is de perfecte manier om uw houten vloer te renoveren. Laat uw parket oliën door parket-renovatie.nl en uw vloer ziet er weer als nieuw uit. 

Subsidie voor zonnepanelen in Drachten

Nederlandse gemeenten willen woningbezitters stimuleren om te kiezen voor duurzame energie. Daarom kun je voor de aanschaf van zonnepanelen in Drachten subsidie aanvragen. Een zonnelening van maximaal ? 7.500,- biedt je een aantrekkelijk rentevoordeel.

Houten kisten

Met behulp van houten kisten kun je jouw producten veilig exporteren. Houten kisten zijn namelijk stevig en beschermen jouw vracht tegen impacts van buitenaf. 

De beste een telescoopsteel

Een telescoopsteel van GoCleaning is de beste telescoopsteel om ervoor te zorgen dat je tijdens het ramenlappen ook bij de bovenste kunt komen.

Een beton schutting als veilige haven

Wil jij een duurzame oplossing voor het afschermen van je tuin, waar je de komende jaren geen omkijken meer naar hebt? Dan is een beton schutting een goede en toekomstbestendige oplossing met hun robuuste uitstraling.

Wil je verhuizen met een verhuisbedrijf?

Dan kun je het beste kiezen voor een verhuisbedrijf met ervaring en goed personeel!