Ecologische partners

Eco friendly packaging is niet meer weg te denken uit de transportwereld

Waar in elke sector grote stappen worden gemaakt op het gebied van Eco vriendelijkheid blijft de transportwereld niet achter. Met het eco friendly paperfoam worden producten nu een stuk milieuvriendelijker verpakt.

Verbeteren van het mileu

Dat doe je door al je halogeen inbouwspots te laten vervangen voor led spots van lampentoppers!

inboedelverzekeringen

keramische tegels

Volledige service bij de verkoop van uw woning

Makelaar Loosdrecht ontzorgt u van a tot z bij het verkopen van uw woning

Parket oliën

Uw houten vloer of parket oliën is de perfecte manier om uw houten vloer te renoveren. Laat uw parket oliën door parket-renovatie.nl en uw vloer ziet er weer als nieuw uit. 

Subsidie voor zonnepanelen in Drachten

Nederlandse gemeenten willen woningbezitters stimuleren om te kiezen voor duurzame energie. Daarom kun je voor de aanschaf van zonnepanelen in Drachten subsidie aanvragen. Een zonnelening van maximaal ? 7.500,- biedt je een aantrekkelijk rentevoordeel.

Houten kisten

Met behulp van houten kisten kun je jouw producten veilig exporteren. Houten kisten zijn namelijk stevig en beschermen jouw vracht tegen impacts van buitenaf. 

De beste een telescoopsteel

Een telescoopsteel van GoCleaning is de beste telescoopsteel om ervoor te zorgen dat je tijdens het ramenlappen ook bij de bovenste kunt komen.

Een beton schutting als veilige haven

Wil jij een duurzame oplossing voor het afschermen van je tuin, waar je de komende jaren geen omkijken meer naar hebt? Dan is een beton schutting een goede en toekomstbestendige oplossing met hun robuuste uitstraling.

Wil je verhuizen met een verhuisbedrijf?

Dan kun je het beste kiezen voor een verhuisbedrijf met ervaring en goed personeel!

Maars Living Walls

Maars Living Walls is specialist wanneer het gaat om de inrichting van kantoorruimtes. Ze hebben diverse boeiende suggesties voor een mooie en werkbare inrichting.

https://schulpzand.nl/schildersbedrijf-amsterdam/

Laat het schilderen over aan de professionals, dan weet je dat het er altijd goed uit komt te zien! Kijk op de website van Schulpzand.nl.

Heb je een CRM systeem voor in de bouw nodig?

Elk bedrijf heeft er voordeel aan om goed bij te houden welke contactgegevens horen bij hun klanten. Gebruik hiervoor een crmsysteem en laat je inlichten via www.crmoverzicht.nl

De beste houten meubels!

Als je houten meubels zoekt, dan ben je naar een vintage design op zoek.

Niemand thuis en sleutel stuk?

Bel een slotenmaker om toch nog binnen te komen.

Milieu in gedachten bij ontwerpen

cncpt-a is er voor al je ruimtelijke ontwerpen. Hierbij houden ze rekening met je wensen, maar ook natuurlijk met de natuur.

Laat je muren weer een beetje schijnen

Met gereedschap voor stukadoor kan je heel makkelijk je muren opfrissen. Laat ze stralen!

De simpelste manier om een vloer te leggen

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een vloer te leggen. Met het tegel leveling systeem ben je zo klaar!

Nieuw materiaal nodig

Heb je een nieuwe werkplaatskraan nodig? Dan kan dit een hele investering zijn. Lees je daarom goed in!

Nieuw tuinhuis

Wanneer je een tuinhuis neemt, kun je gebruik maken van een stukadoor Almere. Zo kun je optimaal gebruik maken van je tuinhuis.

Duurzamer wonen

Een lening voor verduurzaming van je woning, kan je helpen om te besparen op energiekosten op de lange termijn. Door te investeren in duurzame maatregelen, kan je niet alleen je huis, maar ook het milieu laten stralen. Sluit een lening af voor het verduurzamen van de woning.

Voeg een vleugje luxe toe aan jouw buitenruimte

Je hebt de perfecte tuinset al van eco-steigerhout, maar wat dacht je van een jacuzzi om het geheel af te maken? Een jacuzzi kopen dat doe je natuurlijk bij Macozwembaden. Je geniet dan elke dag van een ontspannend bad in je eigen tuin.

Duurzaam Hout, Duurzame Energie

Net zoals je kiest voor eco-vriendelijk steigerhout, overweeg ook de stap naar groene energie. Zonnepanelen zijn een uitstekende keuze voor elke milieubewuste huiseigenaar.