Eco steigerhout

Zorg nu voor minder kalk in het water dankzij een waterontharder

Zorg nu voor minder kalk in het water dankzij een waterontharder

Geplaatst op

Als je graag gezond leeft, dan drink je hoogstwaarschijnlijk ook heel veel water. Er is niets beter en goedkoper dan simpelweg het water uit de kraan te drinken. Maar wat als dat nu een te harde kalk smaak heeft. In bepaalde gemeenten is het water nu eenmaal harder dan in andere regio’s waardoor het water soms echt niet lekker smaakt. Hierdoor moet je al glazen of plastic flessen in de winkel kopen en dit kost dan weer een heleboel meer. Vanaf nu hoeft dat niet meer, dankzij de waterontharder van Amysoft! 

Waterontharder 

Wat doet een waterontharder juist als je zoiets aankoopt? Een waterontharder is een toestel dat er voor gaat zorgen dat het water ‘zachter’ wordt. De hardheid van het water wordt bepaald door de hoeveelheid kalk die erin zit. Hoe meer kalk erin zit hoe ‘harder’ het water is. Een waterontharder zorgt ervoor dat de kalk in het water heel hard verminderd waardoor het water ‘onthard’ wordt. Op die manier kan je dus terug gewoon water van de kraan drinken in plaats van elke keer flessen te kopen in de winkel. 

Kalk tast aan 

Niet alleen voor het water drinken van de kraan is ‘zacht’ water beter, ook voor toestellen en om te poetsen is dat beter. Als je gaat douchen met water waar heel veel kalk in zit, zal dit zijn sporen na laten en zal je veel beter moeten gaan poetsen, zeker na verloop van tijd. Ook voor huishoudtoestellen waar water voor gebruikt wordt is het beter als er veel minder kalk in het water zit. Toestellen gaan gewoon veel langer mee als er water in zit met weinig kalk. Je zal ze minder moeten uitkuisen en je zal minder snel nieuwe toestellen moeten kopen! Nog een reden dus om een waterontharder in huis te halen. 

Amysoft

Een van de waterontharders die je kan kopen is een waterontharder van Amysoft. De waterontharders van Amysoft zorgen ervoor dat je kan genieten van een kalkvrije badkamer, dat je huid en haar er beter van wordt, lekkerder water kan drinken van de kraan en dat je apparatuur langer kan behouden. Daarbij komt nog eens een flinke besparing op de waterrekening en dat je minder zeep en schoonmaakmiddelen moet gaan gebruiken. Heb je interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kom eens een kijkje nemen in de showroom!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden