Eco steigerhout

Wat heb je aan een tuinhuis met luifel op maat?

tuinhuis met luifel

Wat heb je aan een tuinhuis met luifel op maat?

Geplaatst op

Een tuin waar je maar weinig aan hoeft te doen, hoe krijg je dat voor elkaar? We hebben in deze blog een aantal tips voor je onder elkaar gezet waarmee dat heel goed te doen is, zoals een tuinhuis met luifel. Kijk met ons mee naar de tips die we voor je gevonden hebben en doe er je voordeel mee.

Tuinhuis met luifel op maat

Plaats een tuinhuis waarin je allerlei tuingereedschap in op kan slaan. Daar heb je om twee goede redenen wat aan:

  • Je hebt al je spullen bij de hand in de tuin
  • Je hebt geen tuinspullen meer binnen in je woning opgeslagen

Een tuinhuis vormt al snel het centrum van je tuin die gemakkelijk ingericht zodat je er maar weinig werk aan hebt. We nemen hieronder nog een aantal tips met je door.

Tegels plaatsen

Om zo min mogelijk te doen in de tuin kun je het beste voor het grootste deel tegels in de tuin leggen. Natuurlijk is het wel leuk om een aantal open plekken met groen te hebben. Een alternatief hierop zijn diverse bloembakken waarin je de mooiste bloemen en planten kunt zetten. Tegels hoef je alleen maar zo nu en dan af te spuiten. Ook het onkruid is snel te verwijderen, daarvoor kun je kokend water gebruiken. Gooi het over het groen wat er niet mag zijn tussen de tegels en je ziet het een groot deel van het seizoen niet terug. Natuurazijn is ook een optie.

Een tuinhuis heeft sfeer

Met een tuinhuis zorg je direct voor een goede sfeer in je tuin. Wanneer je wel een grasveldje hebt, combineer dit dan met een terrasje. Dit laatste kun je heel mooi maken onder de luifel van je tuinhuis. Een pergola past daar erg mooi bij. Een klimplant daarop brengt een onvergelijkbare uitstraling in je handige tuin. Vrienden en familie komen graag bij je langs en een BBQ is dan geen slecht idee. En dat kan trouwens ook echt heel goed in de winter plaatsvinden. Ja, dat in de tuin zitten niet, maar er bestaan wel degelijk winterBBQ’s. Lekkere recepten daarvoor vind je gemakkelijk op internet. Het leuke van een luifel is natuurlijk dat je beschermd zit tegen de zon en regen. Beiden zijn in overvloed in Nederland aanwezig, met name dat laatste dan. Wat we bedoelen is, dat een beetje regen een gezellige avond in de tuin dus niet in de weg hoeft te staan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden