Eco steigerhout

Tips bij het indelen van uw kledingkast

Tips bij het indelen van uw kledingkast

Geplaatst op

Een praktische en handige kledingkast in uw slaapkamer is wel zo fijn. U kunt uw slaapkamer inrichting door Anselm Oome laten doen. Bij Anselm Oome creëren wij graag voor u een kast op maat die mooi in uw slaapkamer past en goed in te richten is. Bent u het overzicht in uw kledingkast helemaal kwijt? Dan geven wij u graag wat tips om uw kledingkast handig en praktisch in te delen.

Gebruik de hoogte

Laat geen centimeter onbenut, wanneer u de loze ruimte tussen uw kast en plafond erbij betrekt, kunt u al snel veel spullen kwijt die u bijna nooit gebruikt. Uw foute kersttrui, carnavalskleding en paashaaspak kunt u bijvoorbeeld in een afgesloten mandje leggen. Deze extra ruimte in de kast is bijvoorbeeld ook handig om koffers, printers, gourmetstellen en andere grote onhandige objecten uit het zicht te houden.

Welke kleding hangt u of vouwt u?

Uw kleding kreukt het minst wanneer het hangt, maar het ligt aan de indeling van de kast hoe groot het hanggedeelte is. Kleren die u bijvoorbeeld ophangt zijn: blouses, jurken, rokken, pantalons, blazers, pakken en overhemden. De kleding die u bijvoorbeeld opvouwt is alles wat gebreid is; sportkleding en pyjama’s. Mouwloze tops, shirts met korte en lange mouwen, vests, spijkerbroeken en leggings kunt u vouwen en ophangen.

Organiseer op categorie en kleur

Het organiseren op categorie en kleur zorgt ervoor dat u binnen een handomdraai uw favoriete jeans of jurk kan vinden. U kunt dit op twee manieren doen, u kunt alle jurken, broeken of truien bij elkaar hangen. Dus eerst alle jurken roze, dan paarse jurken enz. U kunt ook een andere manier gebruiken door op kleur te werken en beginnen met kort en eindigen met lang, bijvoorbeeld; rood : hemd, T-shirt, blouse, trui, jurk.

Gebruik maken van lades

Lades zijn ideaal voor troep en rommel, houd u deze netjes en overzichtelijk dan scheelt dit een hoop tijd per dag. Gooi uw spullen er dus niet los in, maak gebruik van bakjes of leuke mandjes om onderscheid te maken tussen uw ondergoed, sokken, riemen en panty’s.

Schoenen uit het zicht

Iedereen ergert zich wel aan rondslingerende schoenen. U kunt ook uw schoenen netjes onderin de kast leggen, dit is netjes en geordend zo vindt u uw lievelingsschoenen gelijk. Om dit allemaal uit te voeren heeft u een goede kast nodig die bij uw wensen past. Bij Anselm Oome maken wij een kledingkast volledig naar uw wens, zodat u hem in kan richten zoals u het wil en het mooi in het interieur van de slaapkamer past.

Gerelateerde berichten

Veelgestelde vragen over akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen zijn een veelzijdige oplossing om geluidsproblemen in diverse ruimtes aan te pakken. Hier zijn antwoorden op enkele...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden