Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor een kindje dat weer een jaartje ouder is geworden? Dan is het een goed idee om eens te gaan kijken naar het merk Janod. Het merk biedt speelgoed voor vele leeftijden. Of dit nou voor een kind van 1 is, of voor een kind van 4 of 5 jaar. Het is wel voor de wat jongere kindjes, dus echt tiener speelgoed zul je niet vinden. Janod bestaat vooral uit houten spulletjes, dus dit is ook nog eens goed voor het milieu. Vooral in de samenleving waar we nu leven, is het belangrijk dat er zo veel mogelijk plastic vermeden wordt. Ook de toekomst van onze kinderen is namelijk belangrijk.

Educatief en niet te veel poespas

Speelgoed is natuurlijk een heel breed begrip. Maar wat kun je dan van Janod verwachten? Naast dat het bedrijf voornamelijk speelgoed maakt van hout, is het zeker eenvoudig speelgoed. Niet te veel poespas en gewoon leuk voor de kleine kids. Daarnaast is het ook fijn om af en toe je kinderen wat aan te leren. Hierbij komt het educatieve speelgoed van Janod goed van pas. Het is dus heel divers en voor ieder is wel wat te vinden. Is jouw kindje weer wat ouder geworden en is hij of zij toe aan wat uitdagender? Dan kun je bijvoorbeeld voor speelgoed met vormpjes gaan die in een vakje moeten. Ook heb je gereedschap, speelgoedauto’s en nog veel meer.

Ga voor een spaarpot

Wil je graag wat voor je kleinkind kopen, maar dit keer liever geen speelgoed? Ook dan staat Janod voor je klaar. Het merk heeft namelijk ook leuke accessoires zoals een wekker of een handige spaarpot. Zo kun je jouw kleinkind leren sparen en trots laten zijn op het geld dat al bij elkaar gespaard is. Zodra de spaarpot vol is, kun je weer wat anders leuks uitzoeken bij Janod of ergens anders aan besteden. Het is maar net wat het kindje wenst. Speelgoed is niet alleen belangrijk voor het plezier van kinderen, maar het houdt ze ook bezig. Zo kun je momentjes voor jezelf vinden of je kindje wat leren.