Eco steigerhout

Hoe gaat een tuin ontruiming in zijn werk?

Hoe gaat een tuin ontruiming in zijn werk?

Geplaatst op

Ben je uitgekeken op een oude schuur, bomen of struiken die in de weg staan of wil je van de tegels in je tuin af? Dan helpt Goedkoop Ontruiming je graag verder, wij zorgen ervoor dat jouw tuin ontruimt wordt, zodat je er de tuin van je dromen van kunt maken. Hieronder vertellen we hoe een tuin ontruiming in zijn werk gaat.

Wat het inhoud

Over het algemeen houdt het ontruimen van een tuin bijvoorbeeld in het verwijderen van onkruid en dode planten, trimmen van gras en het opruimen van vuil. Vaak worden je tegels en stenen ook grondig gereinigd. Het herstellen van de schutting wordt ook meegepakt door het ontruimingsbedrijf. Bij het ontruimen horen ook echte zware klussen zoals het afvoeren van potten en bakken en het afbreken en afvoeren van bouwsels.

Wanneer de tuin ontruimen?

Het klinkt wat gek, het leeghalen van de tuin, waarom zou je dat doen? Wanneer je in een huurhuis woont is het vaak verplicht om de tuin in nette staat achter te laten. Is de tuin slecht onderhouden en met kniehoog aan onkruid en struiken, dan maken de ontruimers helemaal weer leeg en klaar voor oplevering. Ook wanneer je je tuin wilt renoveren is je tuin laten ontruimen een goede optie. Door de tuin helemaal leeg te laten halen van bestrating, planten, gras en bomen heb je een helemaal lege tuin en kun je opnieuw beginnen met het aanleggen van een nieuwe tuin naar jouw wensen! Is er sprake van een huisontruiming na het overlijden? dan is het verstandig om de tuin mee te nemen en netjes te maken.

Wat doet een ontruimingsbedrijf

Een ontruimingsbedrijf voert verschillende werkzaamheden uit in de tuin. Je kiest er zelf voor in welke mate je jouw tuin laat ontruimen. Misschien wil je wel alleen de woekerende planten en het vele onkruid verwijderen, zodat het voldoende is voor de oplevering van het huurhuis. 

De verwijdering van de tuin onderdelen

Het verwijderen van bomen en andere beplanting is één van de belangrijkste klussen. Vaak gaat het dan om bomen die te groot zijn geworden voor de voor- of achtertuin, of oude planten die eigenlijk al jaren geen meerwaarde aan de tuin bieden. Door bomen en beplanting te verwijderen ontstaat er veel meer ruimte in de tuin. Het verwijderen van bestrating klinkt eenvoudig, maar is fysiek een zware klus die veel tijd in beslag neemt. Heb je tuinmeubilair dat je al jaren niet meer gebruikt dan kun je dit ook het beste laten verwijderen. Oude vervallen schuttingen verwijderen is een lastige klus zeker als deze vaststaat met fundering. De ontruimers verwijderen de schuttingen in zijn geheel, ze graven het betonblok dus ook uit. Een ontruimingsbedrijf zorgt ervoor dat jij een lege tuin hebt die je weer opnieuw kunt inrichten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden