Eco steigerhout

Hoe creëer ik een milieuvriendelijke kantoorinrichting?

Hoe creëer ik een milieuvriendelijke kantoorinrichting?

Geplaatst op

De tijd van plastic is voorbij, steeds meer ondernemers gaan voor milieuvriendelijke materialen in hun kantoor. Een ecologische kantoorinrichting is dan ook het doel van de desbetreffende ondernemer. Het leuke is dat een ecologische inrichting voor je kantoor niet eens zoveel geld hoeft te kosten. We nemen in deze blog een aantal voorbeelden met je door die dit inzichtelijk maken. We blijven inspireren als het gaat om milieuvriendelijk design. Lees al onze blogs, zodat je altijd op de hoogte blijft!

Steigerhouten meubels

Wist je dat het mogelijk is om een kantoorinrichting te maken van steigerhout en meubels. Dit soort meubels zijn erg populair in een residentiële omgeving, bijvoorbeeld in de tuin, maar ook in de kamer zie je ze vaak. Het leuke is dat je ze ook nog zelf kunt maken. Dit hoeft natuurlijk niet, want experts zijn er meestal veel beter in en dan kun je het maar beter aan hun overlaten. Deze meubels zijn goedkoop en bestaan uit hout dat gerecycled is, zo draag je je een steentje bij aan een beter milieu, er hoeven bijvoorbeeld zo minder bomen gekapt te worden. Natuurlijk zijn er ook andere opties mogelijk, neem bijvoorbeeld tafels van steigerhout, maar wel vergaderstoelen, bureaustoelen en alle andere benodigdheden voor een kantoor, geleverd door een bedrijf dat gespecialiseerd is in dit soort meubelen. Wij denken bijvoorbeeld aan desko.nl, zij kunnen adviseren over de inrichting van je kantoor. 

Een gezond klimaat voor je medewerkers

Als je als bedrijf goede resultaten wilt halen, dan is het belangrijk dat je medewerkers gezond zijn. De werkgever is verantwoordelijk voor een gezond klimaat op de werkvloer. Daar kun je van alles aan doen. Een klimaatsysteem inrichten. Planten in bakken neerzetten. Gratis fruit uitdelen. En nog veel meer dingen die de gezondheid bevorderen, bijvoorbeeld een sportgelegenheid realiseren op het bedrijfsterrein. Dit laatste kan variëren van een gym tot aan een basketbalveld. Tegenwoordig zijn er ook stoelen waarop je kunt fietsen, ook een idee om medewerkers lekker in beweging te houden. En laten we natuurlijk het stabureau niet vergeten. Dit is een bureau dat in hoogte verstelbaar is, zodat medewerkers staande aan hun computer kunnen werken. Een ideale uitvinding!

Gerelateerde berichten

Veelgestelde vragen over akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen zijn een veelzijdige oplossing om geluidsproblemen in diverse ruimtes aan te pakken. Hier zijn antwoorden op enkele...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden