Eco steigerhout

Het vinden van een rietdekker in Gelderland

Het vinden van een rietdekker in Gelderland

Geplaatst op

Waar zou je als trotse eigenaar van een huis met een rieten dak in Gelderland zijn zonder de rietdekker in Gelderland? Nergens toch? Want ook al heb je al riet op je dak, dat riet zal toch ook onderhouden moeten worden. En ook dan schakel je de rietdekker in Gelderland in. Daarmee heb je meteen dé rietspecialist van het land op je dak. En dat is een prettige gedachte.

Rietdekker Gelderland is van alle markten thuis

De rietdekker in Gelderland is van alle markten thuis. De specialisten leggen een nieuw rieten dak even gemakkelijk als dat ze zorgen voor perfect onderhoud van het rieten dak. Ze doen hun werk bij zowel nieuwe huizen als dat ze renovatiewerkzaamheden en onderhoud plegen aan woningen of boerderijen met een rieten dak. Dat doen ze met uiterste precisie en gedegen vakkennis. Riet heeft al lang geen geheimen meer voor de rietdekker in Gelderland.

Het aanleggen van een open of gesloten rieten dak

Zowel het leggen van een nieuw rieten dak als onderhoud vraagt om een goede voorbereiding. De rietdekker in Gelderland zorgt voor steigers en hebben altijd de juiste materialen om bij onderhoud eventueel meteen handelend op te treden. Krijg je voor het eerst riet op je dak? Dan zal de rietdekker in Gelderland eerst sloopwerkzaamheden aan je dak uitvoeren. Vervolgens zal een onderconstructie worden aangelegd. Pas dan kan het echte werk beginnen en wordt riet op het dak bevestigd.

Voordelen: brandveiliger en minder tocht

Bij onderhoud hoeft er niet gesloopt te worden en zal hooguit de onderconstructie eens gedeeltelijk gerepareerd moeten worden. Overigens kun je kiezen voor een open rieten dak, aangelegd door de rietdekker in Gelderland. Dit is de meer traditionele wijze van leggen. Riet wordt dan met spandraden en binnendraad bevestigd op een open constructie. Je kunt echter ook kiezen voor een gesloten rieten dak, ook welk schroefdak genoemd. Riet wordt dan bevestigd over een betimmerd afgesloten dak. Dat heeft zo zijn voordelen. Er komt bijvoorbeeld geen tocht door en de brandveiligheid is bovendien groter met een dergelijk dak. Over brand en brandveiligheid kan de rietdekker in Gelderland je ook heel veel meer vertellen.

Vragen? Raadpleeg dan de specialist in Gelderland

Heb je bepaalde ideeën over een rieten dak en wil je weten of een en ander haalbaar is? Vraag dan de rietdekker in Gelderland. Op basis van expertise en ervaring kan al snel aangegeven worden wat wel en niet mogelijk is. Je krijgt altijd eerlijk en onafhankelijk advies. Het beste advies! De specialist is eerlijk over riet en zal je wijzen op de vele voordelen van een rieten dak, maar zeker ook wijzen op eventuele nadelen. Ook het veiligheidsaspect zal aan de orde komen. Bovendien kan geen goed advies gegeven voor de staat van het dak in kaart is gebracht. Daar begint veel van het werk van de specialist in Gelderland dan ook mee; de specialist gaat het dak op en kijkt hoe de staat en conditie van dat dak is. Van daaruit kunnen verder plannen worden gesmeed.

Gerelateerde berichten

Afvalcontainer huren? Zorg ervoor dat je op deze zaken let!

Als je bezig bent met een verbouwingsproject, een grote schoonmaak of een ander project waarbij veel afval vrijkomt, kan het huren van een...

Lees meer

Dakgoot schoonmaken? Dit zijn de zaken waar je op moet letten!

Dakgoten zijn een essentieel onderdeel van je huis dat vaak over het hoofd wordt gezien totdat er zich problemen voordoen. Het is belangrijk om...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden