Eco steigerhout

Gewoon doen! Die ene timmerklus waar je al zo lang van droomt, waarom wachten tot de volgende eeuw?

Gewoon doen! Die ene timmerklus waar je al zo lang van droomt, waarom wachten tot de volgende eeuw?

Geplaatst op

Zelf de handen uit de mouwen steken en aan de slag gaan met hout geeft een ongekend gevoel van voldoening. Of je nu een gevel, schutting, wand of zelfs een compleet buitenverblijf wilt bouwen, met Lariks en Douglas hout heb je een duurzaam, mooi ogend en makkelijk te bewerken materiaal tot je beschikking.

Herken je dat oergevoel van het zelf bouwen? 

Het gevoel dat je op een rustige zondagmiddag door Pinterest scrollt en de meest prachtige houtconstructies tegenkomt? Je begint te fantaseren over het maken van je eigen meesterwerk en voelt de adrenaline door je lichaam stromen. Waarom zou je wachten? Luister naar dat oergevoel dat diep van binnen borrelt en laat je creativiteit de vrije loop. Ga gewoon aan de slag en maak je droom werkelijkheid! Want zeg nou zelf, wat is er nou mooier dan een prachtige houtconstructie waarvan jijzelf de maker bent?

Kom op, bouw die schutting! 

Een schutting kan niet alleen praktisch zijn, maar ook een echte eyecatcher in je tuin worden. Speel eens met verschillende kleuren en materialen om jouw schutting eruit te laten springen. Ga voor natuurlijk onbewerkt hout of laat ‘m begroeien met klimplanten voor een groene touch. Wil je liever iets moderners? Kies dan voor een opvallende kleur.

Een andere gave trend is Zweeds rabat: taps toelopende schuttingplanken die naadloos op elkaar aansluiten en een strak geheel vormen. Hiermee geef je je tuin een unieke, stijlvolle touch. En vergeet niet: met de juiste afwerking ziet je schutting er niet alleen prachtig uit, maar blijft ‘ie ook nog eens beschermd tegen weer en wind. Geef ‘m een mooie kleur met olie of beits en bescherm ‘m tegen vocht. Zo geniet je jarenlang van jouw houten pronkstuk.

Niets hout je tegen! 

Hout is niet alleen een prachtig natuurproduct dat goed is voor mens en omgeving, maar ook nog eens makkelijk te bewerken en monteren. Dus waar wacht je nog op? Pak die klus waar je al tijden van droomt met beide handen aan. Wees niet bang om te experimenteren met kleuren en materialen en geef jouw tuin die unieke en persoonlijke touch.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden