Bent u druk bezig met het herinrichten van uw achtertuin? Wilt u graag meer groen in uw tuin? Of geeft u juist de voorkeur aan een tuin die onderhoudsvriendelijk is? Wat u ook het liefst wilt veranderen: de mogelijkheden zijn eindeloos! Laat u daarom goed adviseren, of verdiept u zich eerst eens goed in de vele blogs die er online te vinden zijn. Zie uw achtertuin als een verlengstuk van uw woning en geniet ook in de winter van de ruimte achter uw huis met een houten blokhut, veranda of overkapping! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen het u graag. Lees verder en ontdek welke voordelen een overkapping in uw achtertuin u oplevert.

Kies voor een houten overkapping

Een houten overkapping in uw achtertuin zal zeker niet misstaan! U kunt namelijk helemaal zelf bepalen hoe de overkapping er uit moet komen te zien. Afmetingen, uiterlijke kenmerken, houtsoort en meer! U kunt het allemaal zelf bepalen en zo een overkapping samenstellen die helemaal naar wens is. Afhankelijk van de eisen die u stelt aan een overkapping, kunt u zelf bepalen hoe deze uiteindelijk in uw tuin gepositioneerd moet worden.

Ontwerp je eigen overkapping!

Wil je er zeker van zijn dat de overkapping voldoet aan al uw wensen en eisen? Ga dan aan de slag met een eigen ontwerp! U kunt altijd kiezen voor een standaard overkapping, maar het is een absolute aanrader om zelf aan de slag te aan met een ontwerp. Zeker wanneer je tuin een afwijkende afmeting heeft is het lastig om te werken met de standaard maten die kant en klaar overkappingen vaak hebben. Om toch een passende overkapping in uw tuin te laten plaatsen is een op maat gemaakte overkapping veel beter op zijn plaats.