Als je nadenkt over een nieuw interieur, moet je niet alleen denken aan nieuwe meubels en decoratie, maar ook op de manier waarop je dit doet. Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om het op een zo ecologische manier te doen. Wil jij bijvoorbeeld een tuinhuisje bouwen? Hoe ga je daar mee om en wat doe je met het steigerhout die jij gebruikt? 

Een persoonlijke touch

Om jouw interieur echt af te maken is decoratie natuurlijk belangrijk. Leuke kussentjes, een mooi kleed, maar ook decoratie voor aan de muur of op een dressoir. Denk hierbij aan een foto in glas. Dit geeft een persoonlijke touch aan jouw interieur en het is daarnaast ook erg leuk om naar te kijken. Een foto in glas kan je eigenlijk met alles wel combineren. Het hoort niet bij een bepaalde stijl of uitstraling die je over wilt brengen. Of je dit zou in je tuinhuisje van steigerhout zet, of binnen op een zwarte kast. Het kan allemaal. 

Verschillende vormen

Als je besluit om foto in glas te kopen, dan zijn er allerlei soorten waar je uit kunt kiezen. Hierbij is het belangrijk om in gedachten te houden wat voor soort foto je wilt. Als jij een rechthoekige foto hebt, dan is het niet handig om deze in een vierkant glas te nemen. Een foto in glas zijn namelijk in allerlei vormen, denk hierbij aan vierkant, rechthoekig, maar ook rond of een speciale vorm. Een ronde foto in glas geeft een extra leuk effect. Als je een speciale gelegenheid hebt, zoals Valentijnsdag, dan is het leuk om voor je partner een foto in glas in hartjesvorm te bestellen. 

Aan de slag met steigerhout

Zoals eerder vermeld kan je een foto in glas overal mee combineren. Het maakt dus ook niet uit of je deze binnen of liever buiten in je tuinhuis wilt hebben. Als je erg creatief bent, dan kun je bijvoorbeeld zelf een salontafel maken van steigerhout. Tegenwoordig vinden veel mensen het leuk om met verschillende pallets een salontafel te maken. Als je hiermee aan de slag gaat is het belangrijk om dit op een ecologisch verantwoorde manier te doen.