Een betonlook gietvloer past perfect in een industrieel en modern interieur. De betonlook gietvloer wordt gemaakt van kunststof in plaats van echt beton. Zowel voor woningen als voor bedrijfspanden is deze optie populair. De materialen van de betonlook gietvloer zijn waterdicht, waardoor de vloer gemakkelijk schoon te houden en te onderhouden is. Stofzuigen en dweilen houden de vloer al in perfecte staat. De vloer is vochtbestendig en er kan vloerverwarming in geplaatst worden. Je kunt zelf de vloer samenstellen en een kleur kiezen. Je kunt bovendien voor een kleurencombinatie kiezen, waardoor een bijzonder effect gerealiseerd wordt.

De keuze tussen een epoxy of een woonbeton vloer

Een epoxyvloer met betonlook is ideaal voor industriële ruimtes, omdat deze tegen zware mechanische en chemische belasting kan. Hierbij is vloerverwarming een optie. Een betonlook vloercoating wordt op een bestaande vloer aangebracht, zodat niet de gehele vloer vervangen hoeft te worden. Je kunt kiezen uit ruim honderd kleuren voor de coating bij goedkope-gietvloeren.nl Woonbeton geeft een industriële look aan je woning of kantoor. Het lijkt op een epoxyvloer. Woonbeton is dikker dan een betonlook gietvloer, waardoor vloerverwarming gemakkelijk is aan te brengen.

Scherpe prijzen

Bij Epoxywinkel worden verschillende gietvloeren aangeboden voor een scherpe prijs. Deze worden gelegd door specialisten. Zij hebben bijvoorbeeld een gietvloer van woonbeton voor een modern of traditioneel interieur. Een andere opties is de betonlook vloer, die oogt als beton maar comfortabeler is, en door het kunststof gemakkelijker schoon te maken dan echt beton. Bovendien gaat een betonlook gietvloer langer mee. Epoxyvloeren worden gemaakt van zeer stevig kunsthars, waardoor ze veel belasting aankunnen. Ze zijn duurzaam en hygiënisch. Beton cire is ook hygiënisch, en hoog-alkalisch en waterdicht. Zodoende is deze vloer geschikt voor natte ruimtes. Een troffelvloer kan ook zware belasting aan.

Unieke look en coatings

Met een grindvloer, pandomo vloer of microcement vloer zorg je voor een unieke uitstraling van je vloer. Epoxy vloercoating kan ook veel belasting aan, evenals de epoxy vloer. De vloercoating is verkrijgbaar in meerdere kleuren en designs. Betoncoating geeft een andere look aan je ruimte en beschermt je vloer tegen olie, vloeistof en chemicaliën. Deze coating kan op elke vloer worden toegepast.