Eco steigerhout

Behoefte aan wat tuininspiratie?

Behoefte aan wat tuininspiratie?

Geplaatst op

Als je in Nederland een tuin hebt, mag je jezelf gelukkig prijzen. Zeker in de Randstad zijn huizen met een tuin lastig te vinden. Als je een tuin hebt, wil je er dus ook optimaal van kunnen genieten. Je wil dat je tuin het hele jaar er mooi uitziet en dat je vooral niet te veel hoeft op te bouwen als het eindelijk eens lekker weer is. Je wil een fijne sfeer creëren waar jij en je vrienden en familie tot laat op de avond gezellig kunnen zitten borrelen, bbq’en en kletsen. Maar hoe doe je dat? 

Natuurlijke materialen, natuurlijk! 

Natuurlijke materialen doen het heel goed in de tuin. Je denkt dan waarschijnlijk gelijk aan hout, maar er zijn veel meer materialen die in deze categorie vallen. Riet, linnen en schaapsvellen passen ook perfect in je tuin. Omdat deze materialen ook terug te vinden zijn in de natuur, geeft dit een heel rustig beeld. Deze stoere materialen passen super goed bij elkaar, dus je kunt hierin volop combineren. Vooral als je de aanleg van een landelijke tuin wilt laten uitbesteden is het fijn om aan te geven dat je natuurlijke materialen wilt gebruiken. De expert kan je hierbij goed adviseren.

Zie het licht

Goede verlichting is buiten minstens net zo belangrijk als binnen. Buitenverlichting zorgt ervoor dat je nog lekker kunt blijven zitten na zonsondergang en dat is toch wanneer vaak de meest gezellige momenten plaatsvinden. Hang daarom een lichtketting op of, ook super leuk, maar je eigen lichtsnoer. Dit doe je door een balk of touw op te hangen en daar allerlei lampionnetjes aan te hangen. Lampionnen geven heel romantisch en gezellig licht, perfect voor een lange avond in de tuin. 

Heel veel accessoires, heel veel plezier 

Dekentjes, kussentjes, kaarsjes: ook buiten hoef je je zeker niet in te houden wat betreft accessoires. Een speelse mix van groene kussentjes en vaasjes van glas staan heel mooi met het groen van de rest van je tuin. Het wordt tegenwoordig ook steeds populairder om een vloerkleed op de tegels in de tuin te leggen. Een kleed staat ook daar heel gezellig, maar let er wel op dat je voor een glad geweven buitenvloerkleed gaat, zodat het niet te smoezelig wordt en je hem buiten kan laten liggen.

Bron: https://vanrijntuinoplossingen.nl/  

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden