Eco steigerhout

Amsterdam wederom de gevaarlijkste gemeente van Nederland

Amsterdam wederom de gevaarlijkste gemeente van Nederland

Geplaatst op

Volgens de jaarlijkse misdaadmonitor van het AD, is Amsterdam in 2019 weer de gevaarlijkste gemeente van Nederland, met de hoogste criminaliteitscijfers. Genoeg reden om hier eens verder in te duiken en je tips te geven over en veilige woning.

Amsterdam is de gevaarlijkste gemeente

In Amsterdam is, net als in de rest van het land, het aantal huisinbraken en meldingen van zakkenrollers gedaald. Het aantal overvallen steeg echter van 184 in 2017 naar 226 in 2018, een stijging van 23 procent. Het aantal slachtoffers van berovingen steeg ook tot 1235. Deze misdrijven hebben een grotere impact op de slachtoffers dan bijvoorbeeld zakkenrollerij en dat is de reden dat Amsterdam nog steeds nummer één is op de lijst van de gevaarlijkste gemeenten.

De top 10 van gevaarlijkste Nederlandse gemeenten is:

·         Amsterdam

·         Eindhoven

·         Rotterdam

·         Heerlen

·         Maastricht

·         Den Haag

·         Sittard-Geleen

·         Diemen

·         Roermond

·         Schiedam

Hoe voorkom je een inbraak in Amsterdam?

Er zijn tal van dingen die je kunt doen om een inbraak bij je thuis of op kantoor te voorkomen. Het begint vanzelfsprekend bij een goed slot. Veel mensen vergeten hierbij te denken aan een door de politie goedgekeurd slot. De slotenmaker Amsterdam kan je helpen om je huis volledig inbraakveilig te maken. Je weet dan ook zeker dat je veilige sloten aanschaft, die beschikken over een PKVW-keurmerk. Dit kan de kans op een geslaagde inbraak tot wel 80% verlagen!

Wanneer zijn sloten dan veilig?

Je vraagt je waarschijnlijk af de sloten veilig genoeg zijn en of ze inbrekers wel weghouden. Slotenmaker-expert.nl test grondig of je sloten veilig zijn, is dit niet zo dan vertellen ze welke stappen je moet nemen om je sloten inbraakwerend te maken. Inbrekers vinden steeds nieuwe methoden uit om in te breken. Inbraakpreventie helpt je om ze een stap voor te blijven en je waardevolle spullen veilig te bewaren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden